Contact

Stichting Enjoy-Transport
Scherpe Hoek 9
6686DC Doornenburg

enjoy.transport@gmail.com

Voorzitter: Arie Moed
Penningmeester: Roy Leenders
Secretaris: Jordy Wigman
Leden algemeen: Wim Boerboom
Jochem Vermeulen

De leden stellen zich voor:

Naam:   Arie Moed
Leeftijd: 66 jaar  (20-02-1954)
Woonplaats:  Doornenburg
Functie: Voorzitter
Historie:

Vanaf de oorsprong in 2004 ben ik verbonden geweest met de truckrun die een jaar later georganiseerd zou worden door Stichting Enjoy Transport. In 2013 ben ik officieel in dienst getreden binnen de stichting in de functie van secretaris. Tijdens die jaren ben ik eigenlijk altijd betrokken geweest bij alle werkzaamheden. In 2020 ben ik gevraagd als voorzitter van de Stichting en in die hoedanigheid wil ik mij blijven inzetten om er voor iedereen een geweldige dag van te maken.

Naam:   Roy Leenders
Leeftijd: 42 jaar  (13-01-1978)
Woonplaats:  Bemmel
Functie: Penningmeester
Historie: Ook ik ben vanaf de oorsprong in 2004 verbonden geweest met de truckrun. Met onze motorvrienden club BMA verzorgden we met onze motoren de begeleiding van de trucks. De eerste keer gingen we na een gedegen voorbereiding gewoon rijden. Zonder vergunning of politie begeleiding. Wisten wij veel… Aangezien het grote succes van de run hebben we alles officieel gemaakt. Hiervoor verzorg ik dat iedereen officieel verkeersregelaar is. Ook heb ik samen met Jochem een nieuw sponsorplan opgezet. Vanaf nu zal ik me naast bovenstaande ook officieel inzetten als penningmeester. 

Naam:   Jordy Wigman
Leeftijd: 33 jaar  (9-3-1987)
Woonplaats:  Doornenburg
Functie: Secretaris
Historie: Sinds 2013 ben ik betrokken bij Stichting Enjoy Transport. Waar het eerst begon met het beheren c.q. bijhouden van de website groeide de werkzaamheden in de loop der jaren steeds verder uit. Voorbeelden hiervan waren het verzorgen van promotiemateriaal, aanvragen van vergunningen bij overheidsinstanties en uiteraard het helpen (o.a. als verkeersbegeleider) op de dag van de truckrun zelf. Ik heb altijd dicht op het ‘secretarisvuur’ gezeten omdat Arie mijn schoonvader is. Ik neem dan ook graag het secretaris stokje over van hem. Ik heb er erg veel zin om dit evenement blijvend succes te laten zijn.

Naam:   Wim Boerboom 
Leeftijd: 57 jaar  (12-03-1963)
Woonplaats:  Gendt
Functie: Bestuurslid
Historie: Ik ben al vanaf de beginjaren van de truckrun als chauffeur aanwezig geweest. Na wat jaren te hebben meegereden ben ik overdag gaan helpen met de organisatie en klusjes die over de gehele dag moeten gebeuren. In het dagelijks leven ben ik chauffeur bij Boels Rental in Elst. Mijn grootste hobby is het besturen van een vrachtwagen waar ook de jaarlijkse truckrun een super mooie gelegenheid voor is. Wat is er nu mooier wanneer ik bij dit evenement een ander de dag van zijn leven kan bezorgen. Ik ben toegetreden in het nieuwe bestuur om zo een bijdrage te kunnen leveren om de Truckrun in de toekomst voor te kunnen zetten. Ik hoop dat we samen in de komende jaren een mooie Truckrun kunnen neerzetten.

Naam:   Jochem Vermeulen
Leeftijd: 44 jaar  (08-07-1976)
Woonplaats:  Angeren
Functie: Bestuurslid
Historie: Ik ben vanaf het 2e jaar 2005 verbonden met de truckrun. Ook help ik via onze motorvrienden BMA mee in de begeleiding van de run. Op de dag zelf ben ik het aanspreekpunt van de verkeersregelaars sinds een aantal jaar. Samen met Roy heb ik het nieuwe sponsorplan opgezet. Nu ben ik dan ook toegetreden in het bestuur van de Stichting Enjoy Transport. Hopen dat we met zijn allen nog vele mooie runs zullen hebben.