Nieuws
 • 21-08-2021

  Toch streep door Truckrun 2021

  Helaas heeft de Nederlandse overheid de huidige maatregelen voor evenementen in Nederland verlengd tot medio september. We hebben nauw contact gehad met de lokale overheid en hebben getracht een corona-protocol te ontwikkelen bovenop de al bestaande veiligheidsmaatregelen. Echter, het blijft te risicovol en onzeker om dit evenement veilig te organiseren. Mede door de inzet die we allen getoond hebben zijn we erg teleurgesteld over de beslissing die we hebben moeten nemen. Helaas betekent dit ook dat we ook dit jaar met pijn in het hart moeten aankondigen dat de Truckrun van Lingewaard en Overbetuwe op 25 september 2021 niet meer kan plaatsvinden.

  Inschrijvingen
  De ingeschreven passagiers en chauffeurs van dit jaar blijven gelden voor volgend jaar zaterdag 24 september 2022.

 • 04-03-2021

  Truckrun 2021

  Wij zijn als bestuur benieuwd hoe het met jullie gaat? Nog fit en gezond? Of meer corona kilo’s op de kont 😊?

  We weten het zeker, jullie vragen je ook af of en wat we dit jaar nog voor leuke dingen zullen krijgen. En misschien hebben jullie ook al eens gedacht aan de Truckrun van 25 september 2021? Wij ook! Want wat er vooral door ons heen gaat is de vraag of dat de run dit jaar door kan gaan. Eerlijk gezegd weten wij het ook niet! Wat we wel weten is dat het te vroeg is om de boel af te blazen. Daarbij komt ook dat we om ons heen steeds meer positieve geluiden horen over geplande festiviteiten. En zo moet het ook zijn! Daarom dan ook de belofte dat als het enigszins kan de Truckrun 2021 gaat plaatsvinden! We hopen dat jullie dan weer van de partij zijn zodat we samen weer wat moois kunnen neerzetten!

  Inschrijvingen
  De ingeschreven passagiers en chauffeurs van verleden jaar blijven gelden voor dit jaar. Mocht je onverhoopt niet meer aanwezig kunnen zijn dan horen wij dat graag. Dit biedt kansen voor anderen die nu op de reservelijst staan. 

  Voor nu wens we jullie een mooie avond. Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en blijf vooral voorzichtig! Hopelijk zien we elkaar snel.

 • 22-12-2020

  Fijne feestdagen!

  Wij willen iedereen die de Truckrun een warm hart toedraagt prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling wensen, ondanks de bijzondere omstandigheden.

  Fijne feestdagen!

  Namens het bestuur,
  Arie, Jordy, Roy, Jochem & Wim
  Stichting Enjoy-Transport

 • 25-09-2020

  Vandaag helaas geen Truckrun

  Vandaag zouden we weer gaan genieten van de geliefde Truckrun. Met de huidige Corona richtlijnen van onze regering konden we niet anders beslissen dan de run af te gelasten. Hierdoor komt er een breuk in een mooie traditie. Met dit bericht willen we dan ook laten weten dat we ondanks alles aan jullie denken!

  Nieuws! 
  Wellicht hebben jullie het al vernomen dat er een bestuurswisseling heeft plaatsgevonden? Het oude bestuur in naam van Jos Willems (voorzitter), Brenda van Swaaij (penningmeester), Arie Moed (secretaris), Peter Roest (bestuurslid) en Maarten Fransen (bestuurslid) hebben opvolgers gekregen. Voor velen van jullie zullen het allemaal bekende gezichten zijn binnen de organisatie van de Truckrun. Het voorzitterschap is overgenomen door Arie Moed. Het penningmeesterschap door Roy Leenders. Jordy Wigman is de secretaris en Wim Boerboom en Jochem Vermeulen zijn bestuurslid. Het nieuwe bestuur stelt zicht ook persoonlijk voor: klik hier!

  Blijf in goede gezondheid zodat we er samen volgend jaar weer een onvergetelijke dag van kunnen maken.

  Een mooie dag gewenst!

  Hartelijke groet,
  Stichting Enjoy-Transport

 • 08-07-2020

  AH Gendt bedankt

  We hebben een ontzettend mooi bedrag overhandigd gekregen van de Albert Heijn te Gendt. Helaas kan de editie van dit jaar niet door gaan, maar het bedrag komt volgend jaar zeker goed van pas.

  AH Gendt bedankt

  Namens Stichting Enjoy Transport willen wij Albert Heijn Gendt en alle klanten bedanken voor uw donatie tijdens deze emballage actie!

 • 23-05-2020

  Truckrun Lingewaard en Overbetuwe afgelast

  Met groot verdriet en pijn in ons enthousiaste hart melden wij dat de Truckrun die door gemeente Lingewaard en Overbetuwe rijdt niet door kan gaan. Met de huidige Corona richtlijnen van onze regering en de maatregelen die na 1 september zullen gelden (om een 1,5 meter samenleving te handhaven) kunnen we onze doelgroep onvoldoende beschermen. Voor de hen maar ook voor de chauffeurs komt er een breuk in een mooie traditie en zal voor velen zwaar vallen. Echter, de uiteindelijke gezondheid en veiligheid van de doelgroep, chauffeurs, bezoekers, onze vrijwilligers en onze dierbaren zijn het belangrijkst.

  We zien iedereen graag volgend jaar in goede gezondheid om er samen weer een onvergetelijke dag van te maken!

  Hartelijke groet, Stichting Enjoy-Transport

 • 19-09-2019

  Truckrun 2019 wederom een dag om niet te vergeten

  GENDT – Afgelopen zaterdag reed voor de zestiende keer een enorme stoet van vrachtwagens en een aantal Amerikaanse politiewagens van de DAPD door Lingewaard en Overbetuwe. Liefst 128 wagens deden mee, met daarin 183 passagiers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die zo een fantastische avond beleefden. De stoet rijdt iedere jaar dezelfde route maar veranderd om het jaar van rijrichting. Zo reed de luidde karavaan dit jaar vanuit Gendt naar Doornenburg, Angeren, Huissen, Elst, Ressen, Bemmel en Haalderen. Van ver hoorde je ze al aankomen, waardoor er in alle dorpen flink wat toeschouwers uitliepen om het spektakel te aanschouwen. Dat spektakel begon echter al ’s middags in Gendt, waar alle vrachtwagens verzamelden op het Julianaplein. In lange rijen stonden de blinkend gepoetste kolossen opgesteld in afwachting van de avondrit. In Gendt komen de truckers na de tour door de regio ook weer terug. De rotonde op de Langstraat diende als keerpunt waarna de vrachtwagens elkaar tegemoet reden en het claxonneren werkelijk oorverdovend werd. In de cabines zag je - zeker op dit stuk van de route - dan ook enkel lachende chauffeurs én passagiers!

 • 05-09-2019

  Truckrun een dag vol beleving

  Gendt – De jaarlijkse Truckrun zal op zaterdag 21 september vanuit Gendt weer door heel Lingewaard en een klein stukje van de gemeente Overbetuwe trekken. Een groot aantal mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap zal daarmee weer een dag om nooit te vergeten beleven.

  Want zo’n ritje in de cabine van een vrachtwagen is natuurlijk enorm indrukwekkend, zeker als de schemer invalt ook alle lampjes aangaan en er hard getoeterd wordt om mensen al van ver te laten weten dat de stoet eraan komt. Net zoals ieder jaar zal de karavaan al in de middag samenkomen op het Julianaplein in Gendt. De hele dag zijn ze daar dan te bewonderen. Maar er is dit jaar nog meer te doen. De inmiddels welbefaamde Riefkoeken van CV De Waskniepers zullen ook weer aanwezig zijn. Verder zijn er ook muzikale optredens van DJ Piet Oostendorp van Eastvillage TD en in de avonduren van de band Vision. Waarnemend burgemeester Josan Meijers zal ook acte de préséance geven, zodat zij, om 18:00 uur, het startschot kan geven voor de rit. Dit jaar zal de vertrouwde route starten in de richting van Doornenburg, Angeren en Huissen, Bemmel en Haalderen volgen later op de avond als laatste. Rond 20:45 uur worden de wagens terugverwacht in Gendt waar nog een ereronde gedaan zal worden over de Langstraat.

  De organisatie nodigt iedereen uit om langs de route te komen zwaaien en/of in Gendt mee te genieten van het festijn. Sponsoring is ook nog mogelijk, neem daarvoor contact op via enjoy.transport@gmail.com

 • 08-12-2018

  Fijne feestdagen

  Fijne feestdagen!

 • 14-10-2018

  Iedereen bedankt

  Stichting Enjoy-Transport bedankt de sponsoren, chauffeurs, politie, BMA², verkeersregelaars en alle vrijwilligers die de 15e truckrun wederom tot een succes hebben gemaakt.

  De volgende truckrun zal plaatsvinden op zaterdag 21 september 2019. Inschrijving voor deze 16e editie is mogelijk vanaf 1 maart 2019. Denk eraan vol = vol.